Minőségpolitikánk

A Hungary Aliment Kft élelmiszeripari szakemberekből álló gárdája a minőség feltétel nélküli elkötelezettje, melyet az Európai Uniós piaci elvárásokkal egyenértékű svájci piac is megkövetel. A végzett tevékenység a felvásárlástól a logisztikán át a szállításig folyamatosan ellenőrzött, nyomon követett módon történik, elsősorban az uniós és az azzal harmonizáló magyar szabályozásnak megfelelően.

⇓ Mit minőségirányításunkkal követünk:

 • a vevőnek mindig a megfelelő terméket, a legjobb áron, a megfelelő időben és helyen, a legjobb minőségben kínáljuk
 • vevőinkkel való szoros együttműködéssel hosszú távon a közös piaci sikert biztosítsuk,
 • vevőinknek a vállalkozásunkba vetett bizalmát átlátható, nyílt és jövőorientált minőségirányítási intézkedésekkel erősítsük
 • megfeleljünk a hatósági előírásoknak
 • a vállalkozásunkban egyéni, célzatos továbbképzési lehetőségek által támogassuk és megtartsuk a szakmailag jólképzett, flexibilis és teljesíteni akaró munkatársakat 
 • jövőorientált befektetésekkel tovább növeljük a vállalkozás értékét, s  innovatív termékek jelezzék a piacon való jelenlétünket
 • technológiai feltételeinket folyamatosan fejlesszük, a környezet magas szintű védelmének biztosítása érdekében
 • továbbfejlődjünk, azaz „egyre jobbak legyünk, hogy mindig jók legyünk” elvünk szerint a piac, az vevők, a munkatársak, a termékek, a minőségirányítás, a beszállítók, a nyilvánosság és a hivatalok harmonikus együttműködése jellemezze a tevékenységünket.

⇓ Célunk elérését támogató minőségirányítási programok és szervezetek

Működő minőségirányítási programok:
 • International Food Standard emelt szinten (IFS7)
 • Átfogó  HACCP rendszer
   
Szervezetek:
 • Együtt működünk az állategészségügyi- és élelmiszerellenőrző hatóságokkal

⇓ A vizsgálatok elvégzésében együttműködő laboratóriumok:

⇓ Minőségirányítási rendszereink

A Kft kiemelt jelentőséget tulajdonít  a minőségügynek és élelmiszerbiztonságnak. Valamennyien elköteleztük magunkat  a minőségirányítási rendszereink (IFS6) teljes körű működtetése, fejlesztése iránt. Céljaink közt szerepel  a  fenntarthatóság biztosítása, illetve a BIO termékek kezelésére vonatkozó követelmények betartása.

⇓ Minőségbiztosítás

A Hungary Aliment Kft. felismerte, hogy a minőség biztosítását nem célszerű kizárólag a saját termelési szintjére korlátozni. Az alapoktól kezdve végig figyelemmel kísérjük az egész termékpályát. Ennek keretében élőállat jóléti és -terület projektfelelősünk mindennapi munkája során csirke- pulyka- és kacsanevelő telepeket látogat, ahol az állattartás körülményeit, rakodásokat, szállításokat és vágásokat ellenőriz, valamint kapcsolatban áll a Svájci Állatvédelmi Szolgálattal (STS) , kinek baromfijóléti és termelési irányelveit követjük.

⇓ Minőségi kultúra

Elismerés a kivételes teljesítményért a minőségi kultúra szellemében.

Mindennapi munkánk során tudatosan foglalkozunk a minőségbiztosítási kultúrával - miszerint a megfelelő időben, a megfelelő helye, a megrendelt mennyiséget, a megfelelő termékspecifikáció szerint előállítva, a legjobb áron szállítjuk -, ami a vevőinknél és partnereinknél a belénk és a munkánkba vetett bizalmat építi.

 

Partner

Kapcsolat

Hungary Aliment Kft.
Fő utca 8, H-6055 Felsőlajos | Magyarország
Tel. +36 76 555 193 | Tel. 2 +36 76 555 194
E-Mail info[at]aliment.hu

Kapcsolat