Új rovattal jelentkezik honlapunk. Havonta bemutatjuk üzemünk egy részlegét munkatársainkon keresztül.

 A raktárvezető ismerkedik az új technikával.

 

 

 

 

Először a raktárunkat mutatja be Kisjuhász Bálint raktárvezető, Szél Pál raktárvezető helyettes, Bojtos Zsolt raktárvezető helyettes, Dudás Ferenc, valamint Bebesi Kinga raktárunk egyetlen női alkalmazottja.

 

 

                                                                      

Kisjuhász Bálint:

A raktár feladata a húsok minőségi, mennyiségi átvétele a megfelelő dokumentumok (specifikációk, árubeérkezési listák, stb…) alapján. Az áruk előkészítése kiszállításra, húsleltárok készítése, göngyöleg kezelés  -mind Svájc és Magyarország, mind a belföldi partnereink felé-, csomagolóanyagok beszerzése – Magyarországról és külföldről egyaránt-, cimkék beszerzése, telephelyvédelem –nappali, éjszakai, hétvégi és ünnepnapi őrzés-, szállítólevelek előkészítése, nyomtatása, ellenőrzése, valamint ha szükséges külső raktárba betárolás, kitárolás.

 

Jelenleg próbaként a raktári munkatársakat két részre osztottuk két hatfős csoportba, az első feladata az őrzés, az éjszakai és hajnali áruátvétel,  valamint a portaszolgálat ellátása, a másik csoport a szállítás előkészítést, csomagolóanyagok beszerzését, kamion indítását végzi. A két csoportot egy-egy vezető irányítja, így segítve a munkatársak könnyebb koordinálását, beosztását.

 

  

Bojtos Zsolt:

Bojtos Zsolt vagyok, 2 éve dolgozom a Hungary Aliment Kft.-nél. A raktár nappali csorotjának a vezetője vagyok, akik a szállítás előkészítését végzik, komissionálnak és csomagolóanyagot szereznek be.

A feladatom a nappali csoport vezetése, munkájuk összehangolása a lehető leghatékonyabb módon. Én készítem el a munkatervet ami alapján

az adott héten dolgozni járnak, felügyelem munkájukat, munkaidő nyilvántartásunkat. Minden héten egyszer leltárt készítek a fagyasztott árukészletünkről.

 

Szél Pál:

A raktár éjszakai csoportjának vezetője vagyok, feladatunk az éjszakai és a hajnali áruátvétel, az áruk ellenőrzése, éjjeli telephely őrzés,és a nappali portaszolgálat. További feladatom a csoportom munkájának felügyelete, munkatervek készítése, munkaidő nyilvántartásuk.

 

Dudás Ferenc

Dudás Ferenc vagyok, a feladatomat tekintve transzportfelelős. Az én feladatom, hogy az áru időre össze legyen készítve, szállításra kész állapotban.

A szállítóleveleket ellenőrzöm és komissionálok. Ezek mellett mennyiségi és minőségi áruátvételt is végzek.

Ezen kívül a rekeszek nyilvántartását végzem, azokat könyvelem el és folyamatosan ellenőrzöm, hogy a nyilvántartást megfelelően vezetik-e munkatársaim.

 

                 

Bebesi Kinga:

Az én feladatom a csomagolóanyagok valamint a cimkék, beszerzése, nyilvántartása, nyomonkövetése,  valamint a kamion indítása, azaz az árut kísérő okmányok, szállítólevelek, palettajelölők nyomtatása, súlyok ellenőrzése.

 

 

Partner

Kapcsolat

Hungary Aliment Kft.
Fő utca 8, H-6055 Felsőlajos | Magyarország
Tel. +36 76 555 193 | Tel. 2 +36 76 555 194
E-Mail info[at]aliment.hu

Kapcsolat